Art Gen’ 23 – apel de proiecte

Dacă ești la licență în anul III sau masterand în anul II la Universitatea Națională de Artă ,,George Enescu” Iași, Facultatea de Arte Vizuale și Design, și îți pregătești proiectul final, trimite-ni-l și nouă până pe 30 iunie 2023. Vrem ca proiectul să includă schițe, imagini, concept și detaliile tehnice legate de realizarea acestuia. Luăm în considerare atât lucrările deja făcute cât și cele care se află în stadiul de schiță/concept.

Noi te vom ajuta să îți dezvolți proiectul, iar în această toamnă, la Galeria Artep vei avea un solo show care va da startul în traseul tău artistic. Vei avea parte în permanență de un dialog cu echipa Galeriei Artep, consultanță artistică din partea unui curator și sprijin financiar într-un buget prestabilit. Înainte de a aplica, te încurajăm să intri pe site-ul galeriei, artep.ro, pentru a afla mai multe informații despre noi și proiectele Artep. Nu există restricții la nivelul conceptului, însă apreciem lucrările care vorbesc coerent și bine argumentat.

Call-ul Art Gen’ 23 constă într-un apel deschis absolvenților de licență și master din generația ce finalizează studiile în 2023. Juriul format dintr-un galerist, un artist, un curator, un jurnalist cultural și un membru al Galeriei Artep, va realiza selecția.